Bumarround logo

 

preview.php.png
Over ons

Contact

Bumaround.nl

Anja van der Vegt

Ambachtsstraat 21

8263 AJ Kampen

 

Email: info@bumaround.nl

 

Bezoekadres/ Afhaaladres

(Alleen volgens afspraak)

 

 

Omdat we Bumaround.nl runnen vanuit een huishouden met kleine kinderen, zijn wij telefonisch helaas niet altijd even goed bereikbaar. Wil je ons toch liever telefonisch spreken? Vermeld je telefoonnummer in het contactformulier en een voor jou geschikt dagdeel, dan nemen wij telefonisch contact met je op. 

 

KvKnr: 53629086 | BTWnr. NL168779997B01 | IBAN: NL84 TRIO 0390 5396 35 | BIC: TRIONL2U

Over ons

 Van jongs af aan ben ik begaan met het milieu. Ik zag bij anderen dat ze wasbare luiers gebruikten voor hun kindje.  Dat waren hydrofiele luiers met een strikslip eroverheen, die ook nog eens gevouwen moesten worden. Luier-origami, vond ik dat, als puber zijnde. Toch spraken de argumenten om wasbaar te gebruiken mij erg aan.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik mij verder verdiept in de mogelijkheden van wasbare luiers en er ging een wereld voor me open! De argumenten om wasbaar te gebruiken zijn er nog steeds. Luier-origami hoeft niet meer, als je dat niet wilt. De wasbare luier heeft een come-back gemaakt, en hoe! 

Van begin af aan heeft ons zoontje wasbare luiers gedragen. Het is een blij mannetje dat nu, met 20 maanden, bijna zindelijk is. Het leuke is, dat hij zelf kiest welk kleurtje of printje hij aan krijgt. Zowel mijn man als ik zijn erg blij dat we wasbare luiers gebruiken voor ons zoontje.

Wasbare luiers is iets dat ik iedereen gun: Het is goed voor het milieu, voor je budget, voor je kindje en voor jezelf! Het is een product waar ik volledig achter sta.

Toen ik de kans kreeg om Bumaround.nl over te nemen, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik vind het super dat Debora mij haar vertrouwen heeft gegeven om Bumaround verder vorm te geven. Vanaf  vandaag ben ik officieel de nieuwe eigenaar. Ik zal er zorg voor dragen dat bestaande en nieuwe klanten dezelfde service blijven genieten. Ik hoop dat de bezoekers van deze site mij ook hun vertrouwen willen geven en dat ze net zo enthousiast zullen zijn over de veranderingen die op stapel staan...

Debora, bedankt voor deze kans en voor het starten van Bumaround. Ik zal er goed voor zorgen!

Met vriendelijke groet,

Anja van der Vegt 

Kampen, 1 november 2011

Over ons: copyright Bumaround

----------------

Drie jaar geleden ging ik, tijdens mijn zwangerschap, op zoek naar een duurzaam alternatief voor wegwerp luiers. Zelf was ik namelijk allergisch voor wegwerp luiers als baby, en ook vind ik het milieu enorm belangrijk.

Ik kwam al snel uit op de wasbare luiers. Nooit geweten dat daar zoveel keus in was! Ik bestelde wat luiers van verschillende merken en kwam er al heel snel achter dat dit veel makkelijker was dan ik had gedacht. Inmiddels zit ook ons 2de kindje in de wasbare luiers en het bevalt nog steeds heel erg goed. Omdat ik zo enthousiast ben over wasbare luiers en de positieve effecten voor het milieu en de huid van je kindje, wilde ik graag meer bekendheid hier aan geven.      
Zo ontstond Bumaround!

Omdat we erg begaan zijn met het milieu gebruiken wij ook zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en het liefst gebruiken we dozen die al eerder gebruikt zijn.

Mocht u vragen hebben over merken, het gebruik van wasbare luiers of wilt u weten welk luiersysteem het meest geschikt is voor u en uw kindje? Mail dan gerust naar: info@bumaround.nl

Debora Slosser