Bumarround logo

 

preview.php.png
Gastenboek

Naam: tania Datum: 22-02-2019


Wat een fijne service! Bij verwarring over mijn bestelling (door mijzelf), belde Anja mij op om precies te vragen wat ik wilde en meer uitleg te geven over het product. Heel fijn!

Naam: Merel Datum: 02-02-2018


Vandaag een nieuwe bestelling ontvangen; hele leuke wetbag 'Toadstools' (Paddenstoelen) van Milovia. Bedankt weer voor de snelle levering en tot een volgende keer!

Naam: Marieke Datum: 06-01-2018


Wat een snelle levering! En heel fijn dat je me nog even belde gisteren om de details van de bestelling te overleggen. Hartelijk dank voor de goede service.
Groetjes, Marieke

Naam: Merel Datum: 19-12-2017


Ik heb mijn pakketje vandaag al ontvangen. Alleen al voor het mooie vloeipapier met de gouden sterretjes zou ik nu steeds een bestelling bij je willen doen Anja :-)
Het Bummis mini kiwi verband/liner ziet er heel mooi uit, leuk dat de kleur nog een verrassing is. Heel handig eigenlijk een liner waar je eventueel ook een verband van kan maken. Keurig gemaakt, ik denk dat dit best gaat bevallen! Hartelijk bedankt, groetjes van Merel en hele gezellige feestdagen toegewenst! Tot een volgende keer.

Naam: Merel Datum: 05-12-2017


Vanmiddag mijn pakketje ontvangen. Mooi ingepakt als een cadeautje! Ik heb al goede ervaring met de Imse Vimse produkten, de Bummis doekjes komen altijd van pas en de Forest Friends wetbag is echt heel schattig! Hartelijk bedankt en misschien tot een volgende keer, groetjes van Merel.