Bumarround logo

 

preview.php.png

Bummis/ MiniKiwi

Bummis
DBP-B2

De allernieuwste creatie van Bummis: De Duo-Brite!

 

De Duo-Brite is een slimme, innovatieve luier die echt superslank is. In dit DeLuxe Pack zit een Duo-Brite overbroekje en 3 Duo-Brite inleggers. Drie verschoningen in een pakket!

 

Duo Brite Bummis binnenkant interiour

 

De Duo-Brite inleggers hebben aan de ene kant biokatoen en aan de andere kant een Stay Dry laag. Je kunt dus kiezen welk materiaal je tegen de huid wilt. Alles wat je daarvoor hoeft te doen, is de inlegger met het drukknoopje vast te klikken in het overbroekje. Klaar!

 

Bij het verschonen hoef je enkel de inlegger te verwisselen. Eventueel kun je voor extra absorptie een DeLuxe booster toevoegen.

 

Bummis maakt al 25 jaar wasbare luiers. Shirley, een van de eigenaren, is van origine biochemicus en weet dus alles van de kunst van het wassen. Bij het ontwerp en het materiaal van deze luier is rekening gehouden met het wasproces. De inleggers zijn zo ontworpen dat ze makkelijk uit te wassen zijn en supersnel drogen. Het Stay Dry polyester is een materiaal dat speciaal voor Bummis ontwikkeld is. Microvezelvrij!

 

De zachte Duo-Brite wrap heeft leggussets. De Duo-Brite wrap sluit met drukknoopjes. Maat 1 heeft een rij, maat 2 heeft twee rijen. Daarnaast zit op de voorzijde ook drukknoopjes, waardoor je de maat nog beter kunt verstellen.

 

De binnenzijde is van 2 MIL PUL en kun je -indien nodig- afnemen. Je kunt de Duo-Brite wrap ook gebruiken als overbroekje over alle soorten luiers!

 

Duurzaam, makkelijk, mooi en veelzijdig!

 

Verkrijgbaar in de kleuren Roze, Geel, Groen en Blauw en in twee maten:

 

Maat 1: 4-9 kg en Maat 2: 9-16 kg

 

 

 

De Duo-Brite Wraps en de Duo-Brites Inserts zijn ook los verkrijgbaar.

 

DuoBrite Wrap maten Bummis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.bumaround.nl/webshop/overbroekjes/drukknopen-en-optrekbroekjes/detail/755/bummis-duo-brite-wrap.html


EAN: 843471004166
27 % korting
€ 54.95
€ 39,95

Vraag stellen over dit artikel
Voeg toe aan verlanglijst
Maat 2 ( 9 -16 kg )
Kleur blauw
Sluiting Drukknoopjes
 

Ook besteld