Bumarround logo

 

preview.php.png

Bummis/ MiniKiwi

Bummis
DD-OS

Yes! Bummis heeft nu ook een voorgevormde luier van biokatoen!


Hij stond al een tijdje te pronken op de homepage van Bumaround.nl. En hij ligt hier ook al een tijdje klaar om in de shop te zetten, maar we moesten hem natuurlijk eerst testen... Wat een fijne luier is dit! Hij houdt het zelfs 's nachts bij onze jongste van 16 mnd!


Deze Dimple Diaper is een one size luier, geschikt voor kinderen van ongeveer 4,5 kg tot ruim 13,5kg. De luier is op maat te verstellen met stevige drukknopen aan de voorzijde. De luier is helemaal van biokatoen* en al het materiaal komt uit Noord-Amerika!


In de luier zit een losse inlegger. Een kant van de inlegger heeft een stay dry laag van polyestervoor ene droge billen gevoel. De andere zijde is van biokatoen. Je kunt dus kiezen welk materiala je tegen de huid aan wilt. De knopen zijn weggewerkt, zodat ze niet tegen de huid aankomen.


De Dimple Diaper is gemaakt in de Bummis-fabriek in Montreal, Canada.


Het Bummis Simply-Lite overbroekje, de Duo-Brite en de Pull-ons van Bummis passen er in ieder geval overheen. Dit zijn de overbroekjes die we zelf over deze luier getest hebben. 


*Nou, vooruit: de knopen, het elastiek en de staydrylaag van de inlegger zijn niet van biokatoen. De rest wel. En biokatoen als materiaal is echt een werkpaard. Sterk, flink absorberend, zacht en niet zo delicaat om te wassen.


 


EAN: 843471004418
Model:
Bummis/ MiniKiwi 29.95
Maat OS ( 4,5 - 13,5 + kg)
Kleur Naturel
Sluiting Drukknoopjes

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel